RechtVoorWerk.NL is een juridisch advies- en bemiddelingsbureau op het gebied van arbeidsrecht. Wij bestaan sinds 2017. Wij nemen als uitgangspunt de onbalans tussen de werknemer en werkgever in situaties waar arbeidsrecht van toepassing is. Wij kiezen daarbij voor de werknemer.

Wij zijn er ook alléén voor de werknemer. Omdat er in arbeidsrechtelijke situaties vaak sprake is van een onbalans tussen de kennis en ervaring van werkgever met dergelijke situaties en de kennis en ervaring van de werknemer, ondersteunen wij de werknemer om het ‘speelveld’ eerlijker te krijgen.

Vanuit onze jarenlange ervaring (> 25 jr) als senior executives in het bedrijfsleven zijn wij als geen ander in staat om de denkwijze van uw werkgever in te schatten en u zo goed mogelijk bij te staan. Door de combinatie van deze ervaring met de juridische kennis van het arbeidsrecht is RechtVoorWerk.NL voor u de aangewezen partij om u te adviseren en bij te staan. Ook in trajecten waarbij onderhandeld moet worden komt deze kennis en ervaring volledig ten goede aan u. RechtVoorWerk.NL werkt voor u op een transparante manier. Geen verrassingen achteraf. RechtVoorwerk geeft u altijd een duidelijk beeld van uw situatie en uw mogelijkheden.